Posted on: 22 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada elini boka sürmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine, başarılarının kalıcı olacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elini boka sürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan sevgilerini istediğiniz şekilde göstermemeleri sizi rahatsız edebilir.

Rüyada elini boka sürmek kendini her konuda geliştireceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elini boka bulaşmak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boka elini sürmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Rüyada elini boka bulaştırmak çözüm bulmak için fikir danışacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada boka değmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına inanılır.

Rüyada boka sıvanmak sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada eli boka batmak eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada bir boka basmak moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Leave a Comment