Posted on: 22 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada trafik kurallarına uymamak gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, onların yaralarına merhem olacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada trafik kurallarına uymamak gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendireceğiniz veya pozisyonunuzu kuvvetlendireceğiniz başarılı bir süreçtesiniz.

Rüyada trafik kurallarına uymamak zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına işaret eder.

Rüyada trafik radar çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine alamet eder.

Rüyada çok trafik görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine yorulur.

Rüyada trafik levhası doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine yorulur.

Rüyada sıkışık trafik açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine delalettir.

Rüyada kalabalık bir trafik görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına rivayet eder.

Rüyada trafik tabelası görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada trafik polisine yakalanmak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına alamet etmektedir.

Leave a Comment