Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada eşine altın takmak düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına işaret eder.

Rüyada eşine altın takmak gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken işlere duyguları karıştırmamanızda fayda var.

Rüyada eşine altın takmak sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine rivayet eder.

Rüyada eşine altın bilezik almak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine işarettir.

Rüyada eşine çeyrek altın vermek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kocanın eşine altın vermesi bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin eşine altın bilezik takması geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşine altın vermek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşine altın bilezik takmak engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada eşine altın yüzük almak ailesindeki huzurun bozulacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine işaret etmektedir.

Leave a Comment