Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada eski bir arkadaşı gelinlikle görmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, yol göstereceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada eski bir arkadaşı gelinlikle gördüyseniz:

  • Yeni fikirler karlı girişimlere dönüşebilir.

Rüyada eski bir arkadaşı gelinlikle görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına tabir olunur.

Rüyada bi arkadaşı gelinlikle görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşı gelinlikle görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar arkadaşı gelinlikle görmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşı beyaz gelinlikle görmek üzüntü yaşamaya, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulur.

Rüyada evli arkadaşı gelinlikle görmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşı gelinlikle görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşı gelinlikle görmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına işaret eder.

Leave a Comment