Posted on: 27 Mart 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada evini taşınmak başarılarının tadına varacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine yorulur.

Rüyada evini taşınmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda da gelişmeler var.

Rüyada köy evini görmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada evini kaybetmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına işarettir.

Rüyada evini kirli yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada evini yakmak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, eşlerinin kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evini süslemek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü evini görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine yorulur.

Rüyada evini su basmak yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına delalettir.

Rüyada evini büyütmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına yorulur.

Leave a Comment