Posted on: 27 Mart 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada gözlerinin aktığını görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, istediği gibi hareket edeceğine, işlerin sürekli artacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerinin aktığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya sunabileceğiniz şeyleri daha cazip hale getirmenin yolları üzerine düşünebilirsiniz.

Rüyada gözlerinin aktığını görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada gözlerinin kan dolması harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerinin iyi görmemesi işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada gözlerinin açılması zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerinin oyulması yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada gözlerinin kararması sıkıntılarını arkasında bırakacağına, zorlukları ve dertleri de allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine inanılır.

Rüyada gözlerinin çok az görmesi başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, işlerinin günden güne açılacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerinin zor görmesi çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına işaret etmektedir.

Leave a Comment