Posted on: 7 Ekim 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada evli bir arkadaşının kına gecesini görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli bir arkadaşının kına gecesini gördüyseniz:

  • Fikir alışverişlerinde bulunmak, bazı bilgilere ulaşmaya çalışmak ya da ilerlemenize yardımı dokunabilecek kişileri ziyaret etmek doğru eylemler olabilir.

Rüyada evli bir arkadaşının kına gecesini görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işarettir.

Rüyada evli arkadaşının kına gecesini görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, iyiliğe ve güzelliğe yorulmaktadır.

Rüyada evli ablanın kına gecesini görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, büyük başarılara kazanılacağına inanılır.

Rüyada bekar arkadaşının kına gecesini görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada evli birinin tekrar kına gecesini görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli birinin kendi kına gecesini görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kına gecesini görmek günbegün kötüleşeceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşının kına gecesini görmek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine yorulur.

Leave a Comment