Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada falda aslan görmek yüzünü güldüreceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada falda aslan gördüyseniz:

  • Vitaminli yiyeceklere yönelmelisiniz.

Rüyada falda aslan görmek hayatının belli bir rutine oturacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Rüyada falda ayı görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine alamet eder.

Rüyada falda fil görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada falda cami görmek iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada falda ağaç görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada falda isim çıkması çok başarılı ve zengin birisi olacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına delalet eder.

Rüyada falda köpek görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada falda kalp görmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına tabir olunur.

Leave a Comment