Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada arkadaşlarla buluştuğunu görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla buluştuğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya özel ilişkilerinizde işler yavaş akmaya başlıyor.

Rüyada arkadaşlarla buluştuğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına delalettir.

Rüyada eski arkadaşlarla buluştuğunu görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle buluştugunu görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, namaz kılacağına delalet eder.

Rüyada biriyle buluştuğunu görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine alamet eder.

Rüyada silahlı biriyle buluştuğunu görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla buluştuğunu görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işaret eder.

Rüyada bir erkekle buluştuğunu görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili ile buluştuğunu görmek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına delalet etmektedir.

Leave a Comment