Posted on: 22 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada geniş bir alan görmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş bir alan gördüyseniz:

  • Bir kadınla ilgili sevindirici bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada geniş bir alan görmek maddi açıdan ferahlamaya, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük geniş alan görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada geniş alan görmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, huzura kavuşacağına delalettir.

Rüyada çok geniş alan görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil geniş bir alan görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada su alan ev görmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaş alan görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşlık alan geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine rivayet etmektedir.

Leave a Comment