Posted on: 19 Aralık 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada gökkuşağının fotoğrafını çekmek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, bununla yüceleceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına işaret eder.

Rüyada gökkuşağının fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • İşle ilgili girişimlerinizin olumlu geri dönüşleri kendini göstermeye başlayabilir.

Rüyada gökkuşağının fotoğrafını çekmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Rüyada gökkuşağının üstünde yürümek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökkuşağının altında olmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada gökkuşagının altından geçmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine delalettir.

Rüyada gökkuşağının içinden geçmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına alamet eder.

Rüyada gökkuşağının yere düşmesi mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine rivayet eder.

Rüyada gökkuşağının altında dua etmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada gökkuşağının resmini çekmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına işaret eder.

Leave a Comment