Posted on: 22 Nisan 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada iki ırmak görmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına tabir olunur.

Rüyada iki ırmak gördüyseniz:

  • Size bazı konularda baskı yapılabilir.

Rüyada su irmak görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ırmak kuruması attığı her adımı düşüneceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada yeşil ırmak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet eder.

Rüyada ırmak görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ırmak cesaret ve özgüven sahibi olacağına, düşmanına galip geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ırmak yüzmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzlu ırmak çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada çay ırmak görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Leave a Comment