Posted on: 22 Nisan 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kadının erkeği dövmesi hastaysa şifa bulacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, şöhretli biri olunacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine işarettir.

Rüyada kadının erkeği dövmesi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle özel planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kadının erkeği aldatması ön planda kalmayı sağlayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının erkeği dövmesi maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine inanılır.

Rüyada kadının erkeği yıkaması çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bi kadının erkeği dövmesi mutsuz ve hasta olacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadının erkeği dudağından öpmesi pek çok kişiyi idare edeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının sevdiği erkeği görmesi yüksek makamlara geleceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına tabir olunur.

Rüyada kadının erkeği sakal traş etmesi dolayısıyla geleceğine değer katacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının erkeği öpmesi çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine inanılır.

Leave a Comment