Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kadının abdest alması fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının abdest alması gördüyseniz:

  • Başkaları için harcama yapmanız gerekmiyor.

Rüyada kadının abdest alması çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine inanılır.

Rüyada bir kadının abdest aldığını görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına alamet eder.

Rüyada bir kadının abdest alması kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının abdest alması inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına inanılır.

Rüyada kadının boşaldığını görmek abdest gerektirir mi sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının abdest aldığını görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada abdest üstüne abdest almak büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Rüyada abdest ögretmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine delalettir.

Leave a Comment