Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kayısılı kek görmek muradınıza ereceğinize, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayısılı kek gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklar normalinden daha duygusal platformlar yaratabilir.

Rüyada kayısılı kek görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kayısılı tatlı yemek yol alacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine delalettir.

Rüyada kayısılı meyve suyu görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada kayısılı meyve suyu içmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada kayısılı pilav görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, işinin ehli durumuna geleceğine tabir olunur.

Leave a Comment