Posted on: 5 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kazı bulmak sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kazı bulmak gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmanız meslektaşlarınız ya da arkadaşlarınızla sorun yaşanmasının önüne geçebilir.

Rüyada kazı kazmak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kazı kazandan daha fazla gelir sahibi olacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalettir.

Rüyada kazı kazan ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada kazı bulmak hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, söylediklerinin çıkacağına yorulur.

Rüyada kazı yapmak diyanet huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kazı yeri görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, keyiflerinin yerinde olacağına inanılır.

Rüyada yolda kazı çalışması herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada dağda kazı yapmak rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Leave a Comment