Posted on: 5 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada küçük bir çocuğun vurulduğunu görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada küçük bir çocuğun vurulduğunu gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Rüyada küçük bir çocuğun vurulduğunu görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına delalettir.

Rüyada küçük çocuğun vurulduğunu görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, kendisine olan güveninin artacağına tabir olunur.

Rüyada bir küçük çocuğun kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine işaret eder.

Rüyada küçük çocuğun yaralanması çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada küçük bir çocuğun sarılması nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada küçük çocuğun küfürü hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına rivayet eder.

Rüyada küçük bir çocuğun taş atması kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine inanılır.

Rüyada küçük çocuğun düşmesi maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Leave a Comment