Posted on: 2 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kendi dışkını yaparken görmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına işarettir.

Rüyada kendi dışkını yaparken gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha çok dinlemenizde fayda var.

Rüyada kendi dışkını yaparken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi dışkını görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi dışkını yaptığını görmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada kendi dışkını görmek ne anlama gelir yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına inanılır.

Rüyada kendi dışkını yemek gülen yüzünün de solacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine işarettir.

Rüyada kendi dışkını görmek ne demek hayırlı haberlere, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine yorulur.

Rüyada kendi dışkını temizlemek sorunların aşılacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine inanılır.

Rüyada kendi kakasını yaparken görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kötü kişilere yakın olacağına tabir olunur.

Leave a Comment