Posted on: 15 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kendisine kurşun döküldüğünü görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, kendini toparlayamayacağına delalet eder.

Rüyada kendisine kurşun döküldüğünü gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz bir olay gerçekleşebilir.

Rüyada kendisine kurşun döküldüğünü görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına kurşun döküldüğünü görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendisine kurşun sıkıldığını görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzerine kurşun döküldüğünü görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendisine kurşun sıkılması hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kendine kurşun döküldüğünü görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine kurşun döküldüğünü görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendisine kurşun atıldığını görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Leave a Comment