Posted on: 14 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada yeni etekler görmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işarettir.

Rüyada yeni etekler gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirmek için gerekli çabayı göstermelisiniz.

Rüyada yeni etekler görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada etekler görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kendisine gelemeyeceğine işarettir.

Rüyada uzun etekler görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli etekler görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada yeni ev yeni mobilya görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni yeni evler görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni ev ve yeni eşya görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni eve taşınmak yeni eşyalar almak mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Leave a Comment