Posted on: 23 Mayıs 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada küçük yeşil armut görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada küçük yeşil armut gördüyseniz:

  • Olayları bir kez daha düşünmek gerekebilir.

Rüyada küçük yeşil armut görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına işaret eder.

Rüyada küçük yeşil armut yemek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada küçük armut yemek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil armut görmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil armut toplamak önüne çıkan engellerden yılmayacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan yeşil armut toplamak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına yorulur.

Rüyada yeşil sulu armut yemek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil büyük armut görmek görgülü ve kültürlü olacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine işaret etmektedir.

Leave a Comment