Posted on: 23 Mayıs 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada televizyonun düşmesi muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada televizyonun düşmesi gördüyseniz:

  • Zor bir yolculuk yapabilirsiniz.

Rüyada televizyonun patlaması düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada televizyonun düşmesi kötü hastalıkların iyileşeceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyonun çalındığını görmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada televizyonun kırıldığını görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine yorulur.

Rüyada bozuk televizyonun çalıştığını görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına işarettir.

Rüyada televizyonun yere düştüğünü görmek rahatsızlık vereceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına delalet eder.

Rüyada televizyonun kırılması aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyonun çalışması bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine delalet etmektedir.

Leave a Comment