Posted on: 14 Nisan 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada küçük yeşil ışık görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına yorulur.

Rüyada küçük yeşil ışık gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz veya eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Rüyada küçük yeşil ışık görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına yorulur.

Rüyada küçük ışık görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bir ışık görmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yeşil ışık huzmesi görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine işaret eder.

Rüyada evde yeşil ışık görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, rahatsızlıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada minarede yeşil ışık görmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı ve yeşil ışık görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil ve kırmızı ışık görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Leave a Comment