Posted on: 9 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kuran dağıtıldığını görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, başarıya giden yolların açılacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, küslükleri bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuran dağıtıldığını gördüyseniz:

  • Evinize veya sevdiğiz kişilerle ilişkilerinizle ilgili geliştirici aktivitelere odaklanmanızda fayda var.

Rüyada kuran dağıtıldığını görmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına delalet eder.

Rüyada küçük kuran dağıtıldığını görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine yorulur.

Rüyada su dağıtıldığını görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada çiğ et dağıtıldığını görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işarettir.

Rüyada ayakkabı dağıtıldığını görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pide dağıtıldığını görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına delalet eder.

Rüyada aşure dağıtıldığını görmek hayırlı bir döneme girileceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çikolata dağıtıldığını görmek kişinin yasa düşeceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Leave a Comment