Posted on: 12 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada küs olanla konuşmak ailesinden hayır göreceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olanla konuşmak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için yaşamdan zevk alabileceğiniz bir takım şeylerle her zaman ilgilenmelisiniz.

Rüyada küs olanla konuşmak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küs olanla barışmak hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına rivayet eder.

Rüyada dargın olanla barışmak kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, çok büyük üzüntü duyacağına işaret eder.

Leave a Comment