Posted on: 12 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada sigara paketiyle yakalanmak çok büyük mutluluk yaşanacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara paketiyle yakalanmak gördüyseniz:

  • Çevreden gelen tavsiyelere kulak vermeniz gerekiyor.

Rüyada sigara paketiyle yakalanmak doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, ün sahibi birisi olunacağına alamet eder.

Rüyada hiç sigara içmeyen birini sigara içerken görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara içmeyen birini sigara içerken görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sigara kullanmayan birinin sigara içmesi sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada tabirleri sigara içmeyen birinin sigara içtiğini görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra alamet etmektedir.

Rüyada sigara içmeyen birinin sigara içtiğini görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Rüyada sigara içmediği halde sigara içmek rahatsızlık vereceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada sigara içmeyen biriyle sigara içmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine yorulur.

Leave a Comment