Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada makas verilmesi bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, bol muhabbette olacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine işarettir.

Rüyada makas verilmesi gördüyseniz:

  • Aileniz içinde bazı fikir ayrılıkları olabilir.

Rüyada makas evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada makas kaybetmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada makas kullanmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine işarettir.

Rüyada makas toplamak ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, mallarının da hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada makas yutmak çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına alamet eder.

Rüyada çok makas görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada makas düşürmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına delalettir.

Rüyada makas atmak sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, toplumda yükseleceğine alamet eder.

Leave a Comment