Posted on: 3 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada ölü birinden zeytin almak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, zengin için yoksulluğa, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına işarettir.

Rüyada ölü birinden zeytin almak gördüyseniz:

  • Romantik bir bağlantı ya da görüşme beklenmedik fırsatlara neden olabilir veya arkasından gitmek isteyeceğiniz şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölü birinden zeytin almak sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına rivayet eder.

Rüyada birinden zeytin istemek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, elinize para geçeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birinden zeytin yemek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden siyah zeytin almak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden yeşil zeytin almak hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate inanılır.

Rüyada ölen birinden zeytin almak kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada birinden zeytin almak hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinden yeşil zeytin almak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Leave a Comment