Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada örtü örtmek görmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, kötü haberler alacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada örtü örtmek gördüyseniz:

  • Yaşam sevincinizi paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz hayata nasıl daha da fazla anlam katabileceğinizi anlamanıza yardım edebilir.

Rüyada yeşil örtü örtmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah örtü ile örtmek kazancını çoğaltacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına yorulur.

Rüyada sarı örtü örtmek onu dinleyeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada örtü örtmek görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için allah’a yalvaracağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerine siyah örtü örtmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başına siyah örtü örtmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, iş kaybı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada büyük beyaz örtü örtmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada yüzüne beyaz örtü örtmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalettir.

Leave a Comment