Posted on: 25 Nisan 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada polisler tarafından sorgulanmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisler tarafından sorgulanmak gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerin oyunlarına gelmemelisiniz.

Rüyada polisler tarafından sorgulanmak kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada polisler tarafından aranmak maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine delalet eder.

Rüyada polisler tarafından tutuklanmak malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada polisler tarafından dövülmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivil polisler tarafından tutuklanmak yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine alamet eder.

Rüyada polisler tarafından vurulmak herkesin takdirini toplayacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine işarettir.

Rüyada polisler tarafından korunmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, güzel ameller işleyeceğine işarettir.

Rüyada polisler tarafından alınmak uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Leave a Comment