Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada sarı lekeli yorgan görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, bazen fakirlik görüleceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işaret eder.

Rüyada sarı lekeli yorgan gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerle karşılaşsanız da, sonunda nerede durmak istediğinize karar vermiş olabilirsiniz.

Rüyada sarı lekeli yorgan görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada lekeli yorgan bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada lekeli yorgan görmek nimetin ve kazancın artacağına, kalp kırıklığı olacağına işaret eder.

Rüyada sarı lekeli gelinlik görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına delalet eder.

Rüyada sarı yorgan görmek nedir ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada sarı lekeli külot görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada sarı yorgan örtmek takdir edilen kişi olacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı ipek yorgan görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine yorulur.

Leave a Comment