Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada vücudunu yılan sarması sorunların ortadan kalkacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunu yılan sarması gördüyseniz:

  • Seyahatler veya kültürel aktiviteler belli kazanımlara neden olabilir.

Rüyada vücudunu yılan sarması eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunu sabunlamak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına delalet eder.

Rüyada vücudunu keselemek saygınlık göreceğine, sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada vücudunu köpüklemek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunu ölçmek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin vücudunu öpmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, bolluk içinde yaşamaya alamet eder.

Rüyada vücudunu böcek ısırması malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunu traş etmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine yorulur.

Leave a Comment