Posted on: 22 Nisan 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada sevdiğin erkek tarafından kıskanılmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkek tarafından kıskanılmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmeli, öfkelenmekten kaçınmalısınız.

Rüyada sevdiğin erkek tarafından kıskanılmak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin erkek tarafından öpülmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin erkek tarafından reddedilmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkek tarafından kaçırılmak borcunu ödeyeceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin erkek tarafından takip edilmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin tarafından ağlatılmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin tarafından izlenmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin tarafından öldürülmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Leave a Comment