Posted on: 11 Aralık 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada siyah boya almak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, elini haramdan uzak tutacağına, bunun sonucunda da pişman olup, tövbe edeceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada siyah boya almak gördüyseniz:

  • Sonucu olmayacak veya sizin için faydalı sonuçlar doğurmayacak ya da kısaca değmeyecek şeyler için kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemenizde fayda var.

Rüyada siyah boya sürmek hanesinin bollukla dolacağına, edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada siyah boya almak dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ellerin siyah boya olması art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah sprey boya görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine işaret eder.

Rüyada yüzde siyah boya görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına alamet eder.

Rüyada siyah yağlı boya yapmak alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada siyah boya yapmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine yorulur.

Rüyada siyah boya bulaşması rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Leave a Comment