Posted on: 4 Şubat 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada suyun içinde büyük balık görmek çok rahat bir döneme gireceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, planlı ve programlı davranacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde büyük balık gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da geleceğinizi etkileyebilecek konumdaki veya çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada suyun içinde büyük balık görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada suyun içinde çok büyük balık görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine delalet eder.

Rüyada temiz suyun içinde büyük balık görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, masa başı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada suyun içinde çok balık görmek hayırlı bir karar verileceğine, ister istemez çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada berrak suyun içinde balık görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde canlı balık görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinde sarı balık görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalettir.

Rüyada suyun içinde balık ve yılan görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına alamet etmektedir.

Leave a Comment