Posted on: 4 Şubat 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada birinin kendini astigini duymak sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada birinin kendini astigini duymak gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, belli düzenlemelerin veya maddi konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada birinin kendini astigini duymak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, tazeleneceğine delalet eder.

Rüyada ölen birinin kendini astığını görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine yorulur.

Rüyada başka birinin kendini astığını görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kendini astığını görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin kendini astığını görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığın birinin kendini astığını görmek tatsız haberlerin alınacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık birinin kendini astığını görmek istenen her şeye sahip olunacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine delalettir.

Rüyada birinin kendini astığını görmek ne demek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, konforundan da ödün vereceğine inanılır.

Leave a Comment