Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada tanımadığın bir yerde yemek yemek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine, hak yiyeceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, aradaki buzları eriteceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın bir yerde yemek yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda girişimde bulunarak, yer değiştirerek veya başka birisine dönüşerek hayatınızı iyileştirebileceğinizi düşünüyorsanız bir şeyler yapmanın zamanı geldiğini görebilirsiniz.

Rüyada tanımadığın bir yerde yemek yemek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın yerde olmak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın bir yerde çalışmak eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir yerde gezmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine inanılır.

Rüyada yabancı bir yerde yemek yemek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına işaret eder.

Rüyada toplu yerde yemek yemek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada kalabalık yerde yemek yemek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, elinin darlık görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yabancı yerde yemek yemek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine rivayet etmektedir.

Leave a Comment