Posted on: 31 Mart 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada telefon ne demek işinden ve ekmeğinden olacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefon ne demek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek veya evinizde bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada telefon giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefon toplamak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada eski telefon daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada telefon ile arayamamak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine işaret eder.

Rüyada kırılan telefon bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada telefon dinlemek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, onunla yaşamını birleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefon saklamak kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, şansının açık olacağına alamet eder.

Rüyada cep telefon bozulması yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine alamet etmektedir.

Leave a Comment