Posted on: 9 Şubat 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada telefonunun çalınması tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, moralinin yükseleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, amacına ulaşmayı başaracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonunun çalınması gördüyseniz:

  • Sizi sevmeyen birisi çevrenizdedir.

Rüyada cep telefonunun parçalanması sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada telefonunun çalınması üzüntülü haberler alacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun çalması bereket ve zenginlik elde edeceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada cep telefonunun kaybolduğunu görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, borçlanacağına yorulur.

Rüyada telefonunun denize düşmesi her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonunun bozulduğunu görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonunun yamulduğunu görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine inanılır.

Rüyada cep telefonunun eridiğini görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Leave a Comment