Posted on: 7 Aralık 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada trenle tünelden geçtiğini görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, dileklerin yerine geleceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada trenle tünelden geçtiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuların ilerlemesi veya gelişmesi için diğerlerinin harekete geçmesini beklememeli, siz harekete geçmelisiniz.

Rüyada trenle tünelden geçtiğini görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tünelden geçtiğini görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada trenle tünelden geçmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar tünelden geçmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada tünelden yürümek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok dar tünelden geçmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada tünelden çıkmaya çalışmak üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada trenle seyahat içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret eder.

Leave a Comment