Posted on: 22 Nisan 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada üzerinde deney yapıldığını görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına delalet eder.

Rüyada üzerinde deney yapıldığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgileri, gelişen olayları ya da elinize geçen haberleri doğru değerlendirmeli, bir fırsat ya da bir uyarı mesajı gibi görmelisiniz.

Rüyada üzerinde deney yapıldığını görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada deney yapıldığını görmek yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada deney görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilimsel deney yapmak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına delalet eder.

Rüyada deney yapmak nedir yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada deney tüpü görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine yorulur.

Rüyada sosyal deney görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işaret eder.

Rüyada deney yaptığını görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına yorulmaktadır.

Leave a Comment