Posted on: 23 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada vurulmak görmek diyadinnet bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, her daim allah yolunda yürüyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada vurulmak görmek diyadinnet gördüyseniz:

  • Boşverilmiş hassas konular ön plana çıkabilir.

Rüyada vurulmak görmek diyadinnet çok hayırlı işlere atılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada vurulmak kan görmek ne demek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza yorulur.

Rüyada kurşunla vurulmak görmek kafasının rahat olacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnından vurulmak görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, son model arabaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada okla vurulmak görmek onlara galip geleceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başından vurulmak kan görmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tüfekle vurulmak görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, onun istediği yoldan gideceğine işarettir.

Rüyada tabanca vurulmak görmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Leave a Comment