Posted on: 23 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada yara dikiş görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yara dikiş gördüyseniz:

  • Belli konulardaki hassasiyetinizi belirtmeniz veya bazı konularda biraz sabırlı olmanız problemlerin devlet meselesi haline gelmesini engelleyebilir.

Rüyada yara dikiş görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada dikiş atılmış yara görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, çok büyük bir acı duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada dikiş iğnesi ile dikiş dikmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dikiş ipi sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, çocuk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada parmakta dikiş aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada dikiş öğrenmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dikiş aldırmak daha fazla mal sahibi olacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada ayağına dikiş atılması hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına işarettir.

Leave a Comment