Posted on: 15 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada yeşil yeşillik görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yeşillik gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya beslenme düzeninizi ilgilendiren değişikliklerde söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil yeşillik görmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada yeşillik yeşil alan görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan ve yeşillik görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol yeşillik yıkamak elindekileri de kaptıracağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşillik kesmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, bol bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Rüyada yeşillik ve dağ görmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik toplamak kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalettir.

Rüyada yeşillik ağaçlık pek çok fırsatı kaçıracağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine delalet etmektedir.

Leave a Comment