Posted on: 22 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada yufka ekmeğin kırılması gözünün yaşını sileceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, yanlış işler yapacağına, destek göreceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada yufka ekmeğin kırılması gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü veya bilgi hazinenizi olumlu etkileyecek işlerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada yufka ekmeğin kırılması karşısına hayırlı kapıların açılacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada yufka ekmeğin yanması çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına işarettir.

Rüyada yufka ekmeğin kırıldığını görmek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına işaret eder.

Rüyada ekmeğin yanması insanların yolunu aydınlatacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmeğin konuşması yapacağı o işi onaylamayacağına, farklı kişilerle tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmeğin kabarması kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına inanılır.

Rüyada elindeki ekmeğin alınması kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmeğin üzerine yatmak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalet eder.

Leave a Comment