Posted on: 13 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın 2013 yılından bu yana Millî Eğitim Bakanlığı ve Eğitim Bir-Sen ile koordineli şekilde uyguladığı ‘İyilikte Yarışan Sınıflar’ projesi devam ediyor. 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Türkiye’nin dört bir yanındaki okullarda eğitim gören öğrenciler, harçlıklarından ayırdıkları paralarla yetim kardeşlerine destek olacak. Okul öncesi eğitim kurumları, ilkokul, ortaokul, lise ve özel okullardaki öğrencilerin katılabildiği projesi ile öğrenciler arasında paylaşma kültürü yaygınlaşmış oluyor. İHH’nın köprü olacağı bu hayır çalışmasına ilişkin yapılan basın açıklamasında bu sene 10. yılına giren ‘İyilikte Yarışan Sınıflar’ projesinin detayları aktarıldı.
“PROJE, YENİDEN OKULLARDA UYGULANMAYA BAŞLANDI”İHH’nın ‘İyilikte Yarışan Sınıflar’ projesine ilişkin yayınlanan basın açıklamasında, “Öğrenciler, Türkiye dâhil dünyanın 49 farklı ülkesine iyiliklerini ulaştırdı. Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, proje yeniden okullarda uygulanmaya başlandı. Türkiye’nin dört ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12369120/siniflar-iyilikte-yarisiyor

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12369120/siniflar-iyilikte-yarisiyor

Leave a Comment