Posted on: 13 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Mesai saatleri dışında muayeneye imkân sağlayan uygulamayla
Bu doğrultuda, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından, mesai sonrası hekim isteğine bağlı hasta kabulünün başlandığı duyuruldu. Ankara Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Dr. Aziz Ahmet Surel, yaptığı açıklamada, Beyaz Reform kapsamında uygulamaya giren Ek Ödeme Yönetmeliği ile köklü değişiklikler yapıldığını söyledi. Sağlık hizmeti sunumunda görev alan sağlık çalışanlarının özlük haklarına ve yapılan ödemelere yönelik daha önce belirlenen kural ve kaidelerin değiştiğini anlatan Surel, “Bu doğrultuda hem hizmet veren hem hizmet alanların daha fazla fayda elde etmesi sağlandı. Yeni uygulama ile vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu alanlardaki sağlık hizmetleri, mesai dışı saatlerde de oluşturulan ekiplerimizle verilmeye başlandı” dedi.
SAĞLIK PERSONELİ TEŞVİK ALACAKMesai saatleri dışında çalışan sağlık personelinin, bu hizmet karşılığında teşvik ödemesi alacağını anlatan ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12369093/temel-tetkikler-de-yaptirilabilecek

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12369093/temel-tetkikler-de-yaptirilabilecek

Leave a Comment