Posted on: 12 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Diriliş Postası” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

İl il devam eden çalıştayların 2. si Şanlıurfa’nın STK’larından 50’ye yakın gencin toplanması ile yapıldı. 1 gün 2 oturum şeklinde devam eden çalıştay’ım sonunda alınan sonuç bildirisi kamuoyu ile paylaşıldı.
Alınan kararlar şunlardı;
1. Bir milletin mensupları olarak aramızdaki kimi farklılıklarımızı tefrika sebebi değil irfanî birer zenginlik olarak görmeliyiz.
2. Ekranlarda ve sosyal medyada dini meselelerin tartışılmasına acilen son verilmeli.
3. Ümmet-ı Muhammed’in umudu olan bir milletin mensupları olarak birlikten ve beraberlikten kesinlikle taviz verilmemeli.
4. Kadim usul İslami ilimler hizmeti veren müesseselerde eğitim alan gençlerin ekserisi ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları olması nedeniyle bu ……

Devamını okumak için: https://www.dirilispostasi.com/haber/12366674/yeni-dunyada-cagi-okumak-calistayi-su-kararlar-alindi

Kaynak :
https://www.dirilispostasi.com/haber/12366674/yeni-dunyada-cagi-okumak-calistayi-su-kararlar-alindi

Leave a Comment