Posted on: 8 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Son yılların en büyük sorunlarından biri olan barınma zorluğu ve fahiş kira ile konut fiyatlarının sebebi TOKİ’nin yapmış olduğu kampanya ile ortaya çıktı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 250 bin konutluk Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde başvuruların 5 milyona ulaştığını söyledi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ başvuru süresinin uzatılıp uzatılmayacağı yönündeki bir soruya verdiği cevapta, başvuruların 5 milyona dayandığını belirterek, şöyle konuştu:
Şu an rakam 5 milyona dayandı. 5 milyonu geçiyor. Bir taraftan inceliyoruz. Elediklerimiz var. 2 milyona yakın gencimiz başvurdu. Şu an başvuru süresini uzatmak gibi bir düşüncemiz yok. O gün bakarız, vatandaşımızdan gelecek talepler doğrultusunda bu ihtiyacı da gidermeye çalışırız ama zaten vatandaşımız e-Devlet’ten, internet ortamından ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12337675/acik-ve-net

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12337675/acik-ve-net

Leave a Comment