Posted on: 11 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Çanakkale Ayvacık-Küçükkuyu Yolu Assos ve Troya Tünelleri Açılış Töreni’ne, Cumhurbaşkanlığı’ndan canlı bağlantı ile katıldı.
Erdoğan, hayat pahalılığını kabul edip ‘yine’ muhalefeti hedef aldı.
Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:
“ÜLKEMİZİN GELECEK ASRINI PLANLIYORUZ””Muhalefet toplanıp dağılmaktan başka hiçbir iş yapmazken biz, usta bir satranç oyuncusu titizliğiyle ülkemizin gelecek asrını planlıyoruz. Cumhuriyetimizin 100’üncü yaşını, sıradan yıldönümü kutlamasının çok ötesine geçen ‘Türkiye Yüzyılı’ atılımı ile karşılamaya hazırlanıyoruz. Daha önce, milletimizi nasıl 2023 hedeflerimize buluşturmuşsak, şimdi ‘Türkiye Yüzyılı’ programımız ile 2053 vizyonumuzun inşasına başlıyoruz.Hayat pahalılığının getirdiği sıkıntılarımız olmakla beraber imkânlarımız ve kararlılığımız daha büyüktür. Türkiye’yi, eski, siyaseten zayıf, ekonomik olarak güçsüz, sosyal olarak parçalanmış, idari olarak dağınık, hizmet olarak eksik günlerine geri döndürmek isteyenler elbette vardır. ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12362687/erdogan-hayat-pahaliligini-kabul-etti

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12362687/erdogan-hayat-pahaliligini-kabul-etti

Leave a Comment